Vacature oproepkracht

 

Mens en Tuin en Mens en Tuin in het Park

Stichting Mens en Tuin is sinds 1986 een zorgtuin van 2.000 m2 met een biodynamische kwekerij en een tuinwinkel aan de Hillenraadweg 35 in Den Haag. De stichting vindt haar inspiratie in de antroposofie.

Stichting Mens en Tuin in het Park is een zorgtuin en biodynamische moestuin bij restaurant Greens in het Westbroekpark in Den Haag. Dit project is in 2018 van start gegaan.

Bij Mens en Tuin komen dagelijks ongeveer zestien tot twintig deelnemers voor dagbesteding. In het Westbroekpark zijn dat er nu vijf à zeven.
Met de deelnemers wordt arbeidsmatig gewerkt in tuin en kwekerij. Deelnemers hebben elk een specifieke problematiek, een verstandelijke beperking of een psychiatrische ziektebeeld. Financiering komt uit Wlz, Wmo en PGB.
Het team bestaat uit een algemeen coördinator, een coördinerend begeleider (zorg), twee werkbegeleiders aan de Hillenraadweg en een werkbegeleider in het Westbroekpark. Een stevige groep enthousiaste vrijwilligers verricht tal van ondersteunende taken. Het team werkt vrij autonoom, het bestuur zorgt op de achtergrond voor begroting en beleid.

Per direct is er een vacature voor invalkrachten m/v/ (flexibel aantal uren)

Ter vervanging bij ziekte, vakantie of in drukke periodes (bijvoorbeeld tijdens oogst) maken wij graag gebruik van invalkrachten om zo de zorg aan de deelnemers en het onderhoud van de tuinen te kunnen continueren.

Functie-eisen en vaardigheden:
– Opleiding op mbo-niveau (kwalificatieniveau 3) in de zorg.
– Kennis van en ervaring met de betreffende doelgroep en met groepsdynamiek.
– Kennis van en affiniteit met de antroposofie en/of biologisch-dynamische landbouw (of ervaring op dat gebied) strekt tot aanbeveling.
– Een invalkracht is ondersteunend aan de werkbegeleiders doch in staat zelfstandig te werken en pro-actief in het oppakken van taken en het begeleiden van deelnemers.

Voor de arbeidsvoorwaarden houden we de cao gehandicaptenzorg aan.

Inlichtingen over het werk kunt u inwinnen bij de algemeen coördinator Anne Huntjens (070-3211937) of annehuntjens@mensentuin.nl

Op Goede Vrijdag en tweede Paasdag zijn wij

 gesloten 

Team Mens en Tuin - Hillenraadweg 35 Den Haag

Ons excuses voor het ongemak.