De winkel

 

Vanaf 28 maart 2022 start de verkoop van de planten weer in onze (moes)tuinwinkel. We hebben ook dit jaar weer een prachtig assortiment biodynamische bijen- en vlinderplanten gekweekt door onze deelnemers en vrijwilligers. Ook voor de moestuin hebben we diverse groente planten en vele soorten zaden. Natuurlijk biologisch!

Wij verkopen ook tuinaarde, compost en potgrond. Deze zijn van het merk BioKultura en hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit. Deze is via de webshop te bestellen en af te halen in de winkel. Langs komen en direct pinnen in de winkel kan uiteraard ook.

In het winkeltje, welke jaarrond open is, verkopen we leuke handgemaakte producten. Pinda kransen, vogelvoederhuisjes, kaarsen, thee uit eigen tuin, kaarten gemaakt door onze deelnemers, boeken en nog veel meer. Natuurlijk zijn er vanaf december ook weer kerststukjes te koop. Allemaal gemaakt door onze deelnemers.

In de webshop van Mens en Tuin vind je naast de aarde van Biokultura ook diverse soorten handgemaakte producten, boeken, zaden, bloembollen in het najaar en meer. 

De tuinwinkel aan de Hillenraadweg 35 is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 15 uur.

 

Voor informatie over Operatie Steenbreek van Duurzaam Den Haag klik hier

 

Wij zijn maandag 29 mei ivm 2e Pinksterdag

 gesloten 

Team Mens en Tuin - Hillenraadweg 35 Den Haag