Laden Evenementen

Evenementen voor 10 februari - 24 september

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

mei 2022

Lente Fair

21 mei @ 11:00 - 16:00
Mens en Tuin, Hillenraadweg 35
Den Haag, Nederland

Lente Fair op de Hillenraadweg. Extra verkoopdag van onze planten en handgemaakte producten, aangevuld door duurzame en/of maatschappelijke verantwoorde- lokale ondernemers. Ben je als ondernemer of organisatie verbonden aan de Regio Den Haag en creëer je een duurzaam product, ben je een dagbestedingslocatie en wil je jullie creatieve producten of iets lekkers onder een groter publiek bekend maken, neem dan contact op met Mens en Tuin dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een deelname aan deze leuke Lente Fair!

Meer weten »

september 2022

Fête da la nature / Vuur en Soep

2 september @ 17:00 - 19:00
Mens en Tuin, Hillenraadweg 35
Den Haag, Nederland

Onze Vuur en Soep bijeenkomst rondom een vuurtje met een soepketel erboven in combinatie met Fête de la nature. Onder de naam Vuur en Soep hebben we de afgelopen jaren zeer succesvol mensen uit zowel de wijk als uit de stad naar ons toe getrokken om samen soep te maken en elkaar verhalen te vertellen, vaak gepaard met een lied. Ieder neemt wat ingrediënten voor de soep mee. Wij maken een houtvuur en koken samen de soep. Maar vooral spreken…

Meer weten »

OPEN DAG 24 september ’22

24 september @ 11:00 - 15:00
Mens en Tuin, Hillenraadweg 35
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Zaterdag 24 september organiseren wij een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in onze stichting, biologisch-dynamisch tuinieren en meer wil weten over onze zorgtuin. Meer informatie volgt nog.  

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wegens Hemelvaart a.s. donderdag

zijn wij

GESLOTEN

vrijdag 27 mei bent u weer van harte welkom.

Team Mens en Tuin - Hillenraadweg 35 Den Haag