Investeer in duurzame dagbesteding

 

Mens en Tuin heeft twee zorgtuinen in de stad, aan de Hillenraadweg in Moerwijk en in het Westbroekpark. Bij Stichting Mens en Tuin werken mensen die ondersteuning of hulp nodig hebben. Mens en Tuin is een zorgtuin waar zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden van deelnemers kunnen groeien onder persoonlijke, deskundige begeleiding.

Wij zijn gestart vanuit de visie dat de gehele mens en de gehele aarde er toe doet. Ons motto is ‘kwetsbaarheid is een kwaliteit’. Zowel deelnemer als begeleider ontwikkelen en werken in een omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn. Voor de tuin betekent dat een biodynamische aanpak en voor de deelnemers sociaal therapie.

Voor wie?

Mens en Tuin is er voor iedereen die behoefte heeft aan een zinvolle en arbeidsmatige dagbesteding in een ontspannen, gestructureerde omgeving. Bij Mens en Tuin bestaat het werken uit het onderhouden van onze mooie tuinen, het opkweken en verzorgen van tuinplanten voor de verkoop, het telen van groenten en kruiden voor restaurant Greens in Westbroekpark en de mogelijkheid om mee te doen aan kunstzinnige activiteiten.

Investeer in Mens en Tuin

Door verdere bezuinigingen wordt er meer op de zorg gekort. Veel deelnemers kunnen daardoor niet meer een goede dagbesteding uit hun PGB of WMO-bijdrage betalen. Dat betekent dat voor een menswaardige dagbesteding Mens en Tuin steeds meer een beroep moet doen op onafhankelijke gelden. Daardoor zijn we meer dan ooit afhankelijk van giften van vrienden en belangstellenden.

Word vriend

Maak het verschil en word vriend. Dat kan al vanaf €35,- per jaar. Bij een donatie van €35,- ontvang je als tegenprestatie een mooie ansichtkaartenset. Daarnaast word je ingeschreven op onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Een hoger bedrag doneren? Dat kan, bij iedere donatie ontvang je een passende tegenprestatie.

Het is ook mogelijk een bepaald onderdeel voor je rekening nemen. Zoals bijvoorbeeld gereedschap, of delen van de inventaris. Vragen? Stuur ons een mail; investeer@mensentuin.nl.

Mens en Tuin heeft een ANBI verklaring, dit betekent dat jouw gift in aanmerking komt voor belastingaftrek in het kader van de inkomstenbelasting.

 

Winkelmand

Toekomstige evenementen

  1. Open dag 2024

    22 juni @ 11:00 - 15:00

Veilig online betalen

Je kunt betalen met iDEAL, middels bankoverschrijving of PayPal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Doneer aan Mens en Tuin